House of La Fouillouse

[vc_row][vc_column][vc_column_text]House of La Fouillouse :[/vc_column_text][vc_column_text]

The project consists of constructing a new piece on the existing garage. To preserve the unity of all buildings, the new piece is covered by a roof terrace as existing.

Also in the same spirit of unity, the elevations of the extension will be covered with horizontal siding wood. The composite darker wood panels color mark the entrance. The rough concrete walls create the dividing line between expansion and the existing party.

The large windows facing south-east part and also the horizontal nature of the whole and contributes to reducing the volume seen from the outside.

The new piece is flooded by light and offers a nice view on the distant landscape and the private garden.

End of works: April 2008.[/vc_column_text][vc_separator style= »shadow » border_width= »2″][/vc_column][/vc_row]

Rappelez moi
+
Rappelez moi!