Construction of four houses twinned in Saint Martin la Plaine :

The biggest difficulty to accomplish these four houses is the very strong slope of the ground. Several versions of plan were studied. The final version is two groups of parallel twinned houses in the road to acquire the maximum of green space.

Access is on the public track. Accesses to garages and places of parking are put together so as to have more of aerie of maneuver and be able to cross on this narrow way.

Every home has a wooden terrace. People can use the outside space then achieve the garden. These terraces punctuate and enliven the big facade on the road. Under every home, a vat of retention of pluvial water is in the basement to avoid saturating collective networks in case of strong rain.

End of works : February 2010